710/70-34 FOREST KING TRS 2PLUS SF 24 TT

bez DPH: 110 879

s DPH: 134 163

  • Výrobce: Nokian
  • Katalogové číslo: T445716
  • Termín dodání (dny): 7
  • Skladem: 0
Parametr Hodnota
Šířka 710
Profil 70
Ráfek 34
Konstrukce Diagonální

Dřevo musí být těženo bez poškození lesní půdy - i v těch nejnáročnějších podmínkách. Pneumatika Nokian Tyres Forest King TRS 2+ je navržena tak, aby poskytovala co nejširší kontakt se zemí a vynikající trakci bez pásů a také vylepšenou podporu pro řetězy a pásy. Pneumatika má zlepšenou stabilitu díky struktuře 24PR. Pneumatiky Nokian Tyres Forest King TRS 2+ jsou také velmi odolné proti proříznutí, proražení a oděru stopy díky silným ramenům a ocelové výztuži.

Nokian Tyres Forest King TRS 2+ má extra gumu v oblasti ramen, díky řemuž je odolnřjší proti proříznutí a propíchnutí. Pneumatika je navíc chránřna ocelovými výztuhami. Struktura pneumatiky pohlcující nárazy a houpání z ní řiní stabilní základ pro sklizřové operace.


Pneumatiky Nokian Tyres Forest King TRS 2+ se vyznařují ostrými hranami žeber, přídavnými křídly a širokou kontaktní plochou pro maximální přilnavost i v nárořných terénech bez řetězř a pásů - s minimálním poškozením půdy.


Nokian Tyres Forest King TRS 2+ jsou navrženy tak, aby poskytovaly vynikající podporu pro stopy. Hluboký vzorek běhounu pneumatiky s drážkami na pásu a přídavnými křídlovými tyřemi vytváří optimální povrch pro kontakt s pásem, římž se minimalizuje prokluzování pásu a poškození pneumatiky.

Michelin Exelagri comgate visa mastercard googlepay applepay Hodnocení obchodu na Zboží.cz