420/85-34 TR FOREST 2 151A8/148B 16 TL

bez DPH: 38 092

s DPH: 46 092

  • Výrobce: Nokian
  • Katalogové číslo: T445779
  • Termín dodání (dny): 7
  • Skladem: 0
Parametr Hodnota
Šířka 420
Profil 85
Ráfek 34
Konstrukce Diagonální

Lesnické práce podrobují traktorové pneumatiky zkoušce. Nárořný terén vyžaduje dobrou odolnost proti proříznutí a prasknutí, pracovní stabilitu a ochranu proti propíchnutí. Pneumatika pro lesnické traktory Nokian Tyres TR Forest 2 kombinuje desetiletí lesnických zkušeností s nejnovější technologií pneumatik a nabízí vynikající hodnotu pro lehké a střednř těžké traktory v lesnictví, terénních úpravách a lehkém mulčování.
Pneumatiky odolné proti proražení pro bezproblémovou práci

Aby se minimalizovalo riziko proříznutí pneumatiky a poškození způsobené pařezy, větvemi a kameny, má pneumatika Nokian Tyres TR Forest 2 pro traktory silnou strukturu, pryžovou směs vyrobenou pro lesnické práce a speciální design ramenního pancíře pro zvýšenou ochranu.

Efektivní a sebevědomá práce vyžaduje pevný základ. Pokročilá kostra pneumatiky pro lesní traktor Nokian Tyres TR Forest 2 absorbuje výkyvy a otřesy a umožňuje stabilní práci a stabilní výkon.

Vyvážení dřeva, drcení, lehké mulčování... traktor se hodí k mnoha druhům použití. Pneumatika Nokian Tires TR Forest 2 pro traktory je vaším neocenitelným partnerem při bezproblémové každodenní práci, která vám pomřže dostat z vašich strojů to nejlepší.

Michelin Exelagri comgate visa mastercard googlepay applepay Hodnocení obchodu na Zboží.cz